EnergiPodden
Subscriber Count: 0

EnergiPodden

EnergiPodden er for deg som vil koble deg på din indre kraft, slik at du finner og får det rette for deg - på alle mulige plan.

Mitt navn er Camilla, 30 år og mamma til Mia og Maximillian. Jeg er Klarsynt og profetisk veileder, og Energihealer. Jeg er skaperen av bla FRISKPLAN, EnergiPortalen og Vision Diamond Board, samt en rekke onlinekurs.

Jeg er en "gammel sjel" og har, helt siden jeg var liten jente, vært klarsynt og kan fortelle fremtiden til mennesker. Disse evnene har jeg fra min mor, bestemor og oldemor. Spåkaffe, kort og klarsynt veiledning har vært en del av oppveksten og en naturlig av meg.

Min Gudegave er at jeg kan se hva som er rett for deg - på alle mulige plan i livet. Dette gjør jeg gjennom Guds- og Kjærlighetens Kraft. Tilbakemeldingene fra andre er at det jeg ser for dem, stemmer.

Det gjør vondt for meg å se mennesker gå i egen feil retning i livet, fordi det skaper mye uro, forstyrrelser og tapte visjoner. Min misjon i livet er derfor å hjelpe deg med å finne hva som er det rette for deg, forhøye energien din og endre tankesettet i positiv retning. Slik at du er programmert til å manifestere dine mål.

Jeg har også studert psykologi, selvutvikling og atferd i snart 11 år, og er lidenskapelig opptatt av Tankens Kraft og hvordan den påvirker oss mennesker i forbindelse med tiltrekninger.

Podparadise.com neither hosts nor alters podcast files. All content © its respective owners.