Lang Zal Ze Leven

#6: Angelique Woudenberg

May 20, 2024

Angelique Woudenberg (70) is de visagist van de sterren. Ze heeft eindeloos veel talkshowgasten in haar stoel en onder haar kwasten gehad, van George Clooney tot Tina Turner - en zelfs journalist Liesbeth Staats. Vandaag zit ze bij die laatste achter de microfoon om te vertellen over de rest van haar leven, dat buiten de showbizz om, lang niet altijd makkelijk is geweest. Zo groeide ze op als zwart meisje in een wit gezin en moest ze leren leven met de zelfdoding van haar zoon Patrick. Angelique deelt met Liesbeth hoe je zelfs na de grootste tegenslagen positief kan blijven en zelfs weer gelukkig kan worden.

Volg Lang Zal Ze Leven op Instagram (@langzalzelevenpodcast). Suggesties, vragen of opmerkingen? Mail naar [email protected]

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem via de chat op www.113.nl of bel 113 (gebruikelijke telefoonkosten) of 0800-0113 (gratis).

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Podparadise.com neither hosts nor alters podcast files. All content © its respective owners.