Marktplatz – gjuha gjermane në ekonomi | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle
Subscriber Count: 0

Marktplatz – gjuha gjermane në ekonomi | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

Gjermanishtja e biznesit për të përparuarit: Marktplatz është një kurs i gjermanishtes që ju ambjenton me fjalorin e jetës së përditshme në punë dhe me tema të tjera ekonomike.

Podparadise.com neither hosts nor alters podcast files. All content © its respective owners.