Lilla Al-Fadji

Det är Teddybearsdags!

Dec. 6, 2014

DÅ VAR DET TEDDYBJÖRNDAGS! I snart 25 år har Patrik Arve, Joakim Åhlund och Klas Åhlund gjort musik tillsammans som Teddybears. Tidigare hette de ju Teddybears STHLM men valde sedan att göra om sitt namn när deras musik internationaliserades.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Det är riktigt viktigt att ha ett bra namn. Om du ska skaffa ett företag, ett barn eller ett band, tänk jättenoga på vad du ger den för namn!, säger Klas Åhlund.

Patrik Arve och Klas Åhlund besöker Lilla Al-Fadji för att prata minnen och testa sina skivkunskaper. Båda påstår att de är riktiga musikätare och Patrik Arve säger till och med att han har skivköparsjukan men frågan är; Hur bra koll har de egentligen på musik och vinyler? Detta ska Lilla Al-Fadji utreda i den ultimata ”Skivkampen”.

Producent: Emilia Melgar

Ljudteknik: Mårten Andersson

I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio – där vad som helst kan hända!
Lilla Al-Fadji i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.

Podparadise.com neither hosts nor alters podcast files. All content © its respective owners.