Lilla Al-Fadji

Superhyllade rapparen Erik Lundin vill berätta sina historier

March 26, 2016

Erik Lundin har haft ett riktigt bra år! Han vann pris för Årets hiphop/soul vid 2016 års P3 Guldgala och nyligen kammade han hem två Grammis; en för Årets textförfattare och en för Årets hiphop/soul.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Erik Lundin, som förr gick under artistnamnet Eboi, debuterade med ep:n Suedi i slutet på förra året. För Lilla Al-Fadji berättar han om varför han började rappa på svenska och hur det kommer sig att han bytte namn och gjorde en låt om jakten på pengar, som han döpte till Annie Lööf. Dessutom bjuder Lilla LAF på en remix av just hitlåten Annie Lööf.
Och så berättar Erik Lundin om när han var med i SVTs Gomorron Sverige och fick programledaren att börja gråta när han rappade accapella i tio minuter.

Jag kände att det var stort och monumentalt. Jag fick predika där i tio minuter om våra historier utan beat eller något annat. Bara min röst som fick förmedla alla de här historierna, säger Erik Lundin.

I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio – där vad som helst kan hända!
 Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.

Podparadise.com neither hosts nor alters podcast files. All content © its respective owners.